+86-0512-62885849

EN
Të gjitha kategoritë

shtëpi /Rreth nesh

Profili i kompanisë

ZVICER, është një filial i kufizuar i Dailywell i cili është themeluar në 1979, Tajvani. Ne kemi specializuar në prodhimin e ndërprerësve miniaturë të aplikuar në një larmi pajisjesh për të 27 vjet, siç është Micro switch, Çelësi i prekshëm, çelës i papërshkueshëm nga uji, Çelës rrotullues, Çelës lëkundës, Rrëshqitje- ndryshim, Çelësi i ndërrimit etj. Në mënyrë që të jenë më konkurrues në çmim, Kompania jonë themeluar fabrikën e vet në Kinë, 2003. në ditët tona, ne kemi 1050 punonjësit për të siguruar sinqerisht shërbimin tonë të bazuar në 1 fabrikë Tajvan, dhe 2 fabrikat në Kinë. Prodhimi vjetor ka arritur 200 milion copë. Klientët tanë përfshijnë korporatat publike vendase, si Joyoung, H&T, Topband ,Newcapec, Ruton , Haier, Siasun, Treyo si dhe korporatat e markave të famshme jashtë shtetit siç është Whirlpool, Siemens, Electrolux, Panasonic, Eaton, Emerson etj.

TAKTI / PADDEL / TOGGLE / FUQIA / ROCKER / LIDHJA E PRODUKTIT MIKRO SWITCH

1995Ndërro, Lëkundës & Bild-in e linjës së ndërprerësit të energjisë

1999 Mikroçelës KW3A 16A VDE & Miratuar nga CE

1999 ISO 9002 të çertifikuar

2000-2002 pushtet & Mikroçel i aprovuar nga UL, kultura, DEMKO, SEMKO, FIMKO & NEMKO.

2002 ISO 9001:2000 të çertifikuar

Certifikata

Sherbim profesional

 • Reputacion të mirë

  ne bashkëpunojmë me shumë markë të famshme jashtë shtetit, si vorbull, Siemens, Electrolux, Panasonic, Eaton, Emerson etj.

 • Shërbimi me porosi

  Lloje të ndryshme të specifikimeve mund të personalizohen.

 • Çmimi Konkurrues

  Ne jemi një fabrikë, ne jemi burimi. Çelsat do t'ju dërgohen direkt pa ndonjë distributor, kështu që çmimi ynë është shumë konkurrues.

 • Cilësi e lartë

  Linja e mirë-organizuar dhe efikase e prodhimit me makina të përparuara krijon cilësi të lartë e cila na ndihmon të jemi në përputhje me standardet ndërkombëtare.

 • Inspektimi i Sigurimit të Cilësisë

  100% para-provë për secilin ndërprerës takti.

 • Shërbim i shkëlqyeshëm

  Ne mund të sigurojmë mostra brenda një jave.

  Ne mund të kthejmë vlerën e pjesëve të dëmtuara,nëse është faktori ynë i cilësisë