+86-0512-62885849

EN
Të gjitha kategoritë

shtëpi /Produkte /fole /DC Socket

DC022A DC fole, enë convenienve, aplikim dalje

seri:DC022A

Detail shpejtë:

lloj: DC022A
vlerësim: DC30V 2.0A

Vërejtje

PAKETIMI:

4.1

paketim material:

plastik çantë / 
Të dyfishtë-shtresa letër kuti kartoni

4.2

paketim numër:

 500 copë për çantë 
5 çanta për i brendshëm kuti kartoni
 3 i brendshëm kartona për anijeve kuti kartoni 

1 anijeve kuti kartoni 7500 copë

4.3

peshë:

bruto peshë: 26 kg

Neto peshë: 24.5 kg

4.4

madhësi:

57*27*32CM /0.049248CBM

Aplikimet

shtëpi / Pajisje shtëpiake
kazan elektrike, robot pastër, pluhuri tërheqëse, vakum të pastër, Makinë kafeje, Drejtimin e makinës etj.
Pajisje elektronike
lodra, mjetet e pushtetit, panel kontrolli Car etj.
Pajisje mjekësore
komunikimi Pajisje
Automation Equipment
automotive Electronics
orkestrim

parametrat teknike

lloj: DC022A    

vlerësim: DC30V 2.0A

1.PARAQITJA, STRUKTURA DHE DIMENSION 

1.1 PARAQITJA  Nuk kanë dëmtime të shquar ,goditur dhe ndryshku etj

1.2 CONSTRUCTION DIMENSION  Aplikoni për vizatim bashkëngjitur

2. KARAKTERISTIKAT KDI:

NO.

artikuj

kushtet e provës

kriteret

2.1

KONTAKT REZISTENCA

 

Duke u matur me 1kHz metër vogël rezistencës kontaktit aktuale.

30mΩ MAX

2.2

Rezistenca izolim

Matjet do të bëhen pas aplikimit të potencialit DC500V nëpër terminale dhe nëpër terminale dhe kornizë për 1 minutë.

100MΩ MIN

2.3

përballojë tensionit

AC 500V (50Hz ose 60Hz) do të zbatohen në të gjithë terminaleve dhe të gjithë terminaleve dhe kuadrin për një minutë

Nuk do të ketë ndarje.

3. qëndrueshmëri:

NO.

artikuj

kushtet e provës

kriteret

3.1

SOLDERI NG TEST.

Maja e terminaleve do të zhytur 2mm në banjë lidhës në një temperaturë prej 230± 5℃ për 3±0.5sec

Një uniformë të re veshja e mbush me material saldimi do të mbulojë një minimum prej 90 të sipërfaqes të zhytur

3.2

LIFE TEST.

5,000 ciklet e operacionit në një normë prej 20-30cycles për minutë me shkarkim.

(1). rezistenca e kontaktit . 40mΩmax

(2). Futje dhe të tërheqë fuqi vlerë 30initial

(3). ITEM 專案 -4B

(4). ITEM 專案 -4C

(5). ITEM 專案 -5B

3.3

HEAT TEST.

85 ± 2 ℃ për 48 orë pas mbaj testimit në kushte normale për 30 minuta 在 85±2℃

(1). Kontakt rezistenca 50mΩ max.

(2). rezistenca izolimin. 50MΩ

(3). Nuk do të ketë asnjë shenjë të dëmtimit mekanikisht dhe elektrikisht.

3.4

HUMIDITY TEST.

89% RH për 48 orë. pas mbaj testit në kushte normale për 30 min

3.5

COLD TEST.

në –40 ± 2 ℃ për 48 orë. pas mbaj testit në kushte normale për 30 min.

4. karakteristikat mekanike:

NO.

artikuj

kushtet e provës

kriteret

4.1

FUTJES ANDWITHDRAWFORCE

Duke qenë masën në të gjithë copë pranverë dhe në të gjithë përputhen plug për ergometër

Futje dhe nxjerrjes force5-18N

4.2

STRENGTH TERMINAL

Një forcë statike e 500gf duke u aplikuar në një drejtim në majë të terminalit për 1 minutë.

Nuk do të ketë asnjë shenjë të dëmtimit mekanikisht dhe elektrikisht.

 

5.vizatim & DIMENSION: