+86-0512-62885849

EN
Të gjitha kategoritë

shtëpi /Lajme

Përfitimet e punonjësve

kohë: 2014-01-04

Me develpoment e SWITECH, emploees e glows në 1050. Në mënyrë që të bëjë atë comvenient për stafin, blej comapny 10 automjete për të transformuar ato të shkojnë në punë dhe shkojnë jashtë punës.