+86-0512-62885849

EN
Të gjitha kategoritë

shtëpi /Produkte /dip Switch /rrotullues

ERD30103-1B

seri:ERD30103-1B

Detail shpejtë:

lloj:                                   ERD30103-1B
Kategoria e ndërtimit:    D
mënyrës së përdorimit:          Sillen DIP Veprim
Forma terminal:                  #PCB Terminal
rritje:            ã €€          këmbëngul
mbrojtje:                         IP40

Vërejtje

PJESË LISTA:

NO.

NAME:

MATERIAL

1

bazë

PBT inxhinieri plastike

2

mbulesë

PBT inxhinieri plastike

3

Push Stem

PBT inxhinieri plastike

4

Terminal

aliazh bakrit –E mbuluar me ar

plastike kthyer nuk duhet të tejkalojë 20%.

Aplikimet

shtëpi / Pajisje shtëpiake
kazan elektrike, robot pastër, pluhuri tërheqëse, vakum të pastër, Makinë kafeje, Drejtimin e makinës etj.

Pajisje elektronike
lodra, mjetet e pushtetit, panel kontrolli Car etj.

Pajisje mjekësore

komunikimi Pajisje

Automation Equipment

automotive Electronics

orkestrim

parametrat teknike

1. SPECIFIKIMET detaj:
lloj:                                   ERD30103-1B
Kategoria e ndërtimit:    D
mënyrës së përdorimit:          Sillen DIP Veprim
Forma terminal:                  #PCB Terminal
rritje:            ã €€          këmbëngul
mbrojtje:                         IP40
shënim:
vë në veprim Force:Forca e nevojshme për të lëvizur actuator nga lirë në pozicionin e operacionit

1.1KARAKTERISTIKA TË PËRGJITHSHME
1.1.1Aplikacion                        Ky specifikim është aplikuar për RT-S06A lëkundës Kalo përdoret për pajisjet elektronike.
1.1.2 Operative varg temperatura      0℃ në 85 ℃
1.1.3 kushtet e provës                  Përveç nëse specifikohet ndryshe. Kushtet atmosferike për të bërë matjet dhe testet janë si më poshtë  
temperatura e ambientit:               15~ 35a "ƒ
Lageshtia relative:                      45~ 85%
presionin e ajrit:                               86~ 106kPa (860~ 1060 mbar)
Nëse ndonjë dyshim dalin në gjyq. Testet do të kryhen në kushtet e mëposhtme.  
     temperatura e ambientit:          20±2℃
Lageshtia relative:                       60~ 70%
presionin e ajrit:                               86~ 106kPa (860~ 1060 mbar)
1.2 ndërtimi pamjen dhe dimensionet
1.2.1 shfaqje                     Switch duhet të kenë përfunduar të mirë, dhe nuk plas ndryshk ose dështimet plating.
1.2.2 Ndërtimi dhe dimensionet    Referojuni vizatim individuale produktit.
1.3. specifikimet elektrike

NO.

artikuj

provë kushtet

kriteret

1.3.1

kontakt rezistencë

Do të maten me 1kHz vogël aktuale(25 mA OR PAK) nga tensionit të bjerë metodë pas disa operacioneve pa ngarkesë.

Pozicioni Aplikuara: Midis terminal dhe terminal

100mΩ MAX

1.3.2

Izolimi rezistencë

tensionit Test: 100VDC, matur pas 60 ±5s

Pozicioni Aplikuara:

1)Midis terminal dhe terminal

2)Ndërmjet terminal dhe terren

100MΩ MIN

1.4. MJEDISI REZISTENCA

NO.

artikull

provë kushtet

kriteret

1.4.1

të ftohtë

pas duke testuar në -25±2℃ për 96 orë,
the ndryshim do të të jetë i lejuar në qëndrim
nën normal dhomë temperaturë dhe
lagështi kusht për 1orë, dhe atëherë
matje do të të jetë i bërë brenda 1 orë.
ujë pika do të të jetë hequr.

kontakt rezistencë(artikull 4.1): 

100mΩ MAX

Izolimi rezistencë (artikull 4.2):

100MΩ MIN

tension provë: (artikull 4.3)

jo jopërçues Thyej do të ndodh.

operativ karakteristikë (artikull 5.1):

operativ karakteristikë shumëllojshmëri
brenda ±10% të i caktuar vlerë .

jo anomalitë do të të jetë i njohur
në shfaqje dhe ndërtim.

1.4.2

thatë nxehtësi

pas duke testuar në 85±2℃ për 96 orë,
the ndryshim do të të jetë i lejuar në qëndrim
nën normal dhomë temperaturë dhe
lagështi kusht për 1orë, dhe atëherë
matje do të të jetë i bërë brenda 1 orë.

1.4.3

lagur nxehtësi

pas duke testuar në 40±2℃ dhe 90-95%RH
për 96 orë, the ndryshim do të të jetë i lejuar në
qëndrim nën normal dhomë temperaturë
and lagështi kusht për 1orë, dhed atëherë
matje do të të jetë i bërë brenda 1 orë.
ujë pika do të të jetë hequr.

1.4.4

ndryshim të

temperaturë

pas 20 ciklet të në vazhdim kushtet
the ndryshim do të të jetë i lejuar në qëndrim
nën normal dhomë temperaturë dhe
lagështi kusht për 1orë, dhe atëherë
matje do të të jetë i bërë brenda 1 orë.
ujë pika do të të jetë hequr.

1.4.5

Kripë mjegull

ndryshim do të të jetë kontrolluar pas në vazhdim që të mos.

1) temperaturë: 35±2℃

2) Kripë zgjidhje: 5±1% (solids nga masë)

3) kohëzgjatje: 24±1orë

pas provë, kripë depozitë
do të të jetë hequr në running ujë 

jo jashtëzakonshme gërryerje
do të të jetë i njohur në metal pjesë


1.5. Saldim KARAKTERISTIKAT

 

1.5.1

 

lidhës aftësi

ndryshim provë nën i tillë kushtet dhe inspektoj pas. 

1ï ‰ ndryshueshëm temperaturë varg ï¼š235±5℃;

2ï ¼ ‰ Dip time:3±0.5s;

 

The zonë të rënie e horizontit kallaj
duhet capture the
95% ngopura zonë

 

1.5.2

 

rezistencë në
bashkim nxehtësi

 

The ndryshim do të të jetë inspektoj nën i tillë kushtet poshtë

temperaturë dhe ngopura kohë

gjykim masë

temperature (℃)

Koha (s)

vend i caktuar saldim metodë

260±5

5±1

bashkim metodë

350±5

3±0.5

 

të gjithë të the shfaqje,
motor funksione, elektrik
Vetitë janë jo jonormal.  


1.6.  durim

NO.

artikull

provë kusht

kriteret

1.6.1

jeta Test

Një actuator do të jetë me një goditje prej jo Madhe se 1 herë kaloni pushtet të 3,000 ciklet.

Me një shpejtësi të 30 ciklet për 1 minuta.

1)  rezistenca e kontaktit(artikull 4.1):

100mΩ MAX

2)  koha Life:

3)  3,000 ciklet

1.6.2

Stem Forca

Dhe përgjatë direcition drejtimin në kulmin dorezë (500G) në testin forcë, Ora është 30 sekonda.

cognized në shfaqje
dhe ndërtim


2. vizatim & DIMENSION:

 

3.PAKETIMI:

3.1

paketim material:

plastik çantë / 
Të dyfishtë-shtresa letër kuti kartoni

3.2

paketim numër:

200 copë për çantë 
8 çanta për anijeve kuti kartoni
çdo anijeve kuti kartoni 1600 copë

3.3

peshë:

bruto peshë:  8 kg

Neto peshë:   7 kg

3.4

madhësi:

40*30*23CM /0.0276㎡