+86-0512-62885849

EN
Të gjitha kategoritë

shtëpi /Produkte /Button Push Switch /Button Push Metal Switch

MSHP-16SW-ST kreu banesë 16mm çelik kaloni pushbutton me terminalin bronzi

seri:MSHP-16SW

Detail shpejtë:

lloj:                                 MSHP-16SW-ST

Kategoria e ndërtimit:  tipi D
mënyrës së përdorimit:         Push button switch
konfiguracion:                 Single-Pole Single -Throw (SPST)
Forma terminal:                lidhës Terminal
mbrojtje:                       IP65
Ratings:                           3A 36VDC                    
përballojë tensionit:        1000VAC,1Min

Vërejtje

PJESË LISTA:

NO.

sasi

artikuj

material

1

1

terminal

tunxh copë ose i Artë i praruar

2

1

bazë

PC

3

 1

buton bazë

PBT,UL nominal 94V-0

4

1

kontakt

Ag aleat

5

1

aktuatori

PC / Çelik

shënim: plastike kthyer nuk duhet të tejkalojë 20%.

Aplikimet

i madh largët
kontrollues dhe kontrollues i lëvizshëm largët

orkestrim
Pajisje mjekësore

Telekomunikacioni dhe pajisjet e rrjeteve
Kompjuter & periferikësh
Instrumentation dhe kontrollet

pajisjet industriale elektronike
kontrollues industriale largët
Pajisje mjekësore
komunikim
Kontrollet në natyrë

Ndërtesa publik, siguria në shtëpi, ndërtimin e biznesit, pajisje industriale…etj.

parametrat teknike

3. SPECIFIKIMET detaj:
lloj:MSHP-16SW-ST  
Kategoria e ndërtimit:  D
mënyrës së përdorimit:    Push button switch
konfiguracion:        Single-Pole Single -Throw (SPST)
Forma terminal:lidhës Terminal
mbrojtje:IP65
Ratings   3A 36VDC                      
përballojë tensionit  1000VAC,1Min
3.1  i përgjithshëm
3.1.1 Aplikacion   Ky specifikim është aplikuar për të KAN-J4 energji kaloni përdoret për pajisjet elektronike.
3.1.2 Operative varg temperatura       -20℃ në 55 ℃                                
3.1.3 kushtet e provës  Përveç nëse specifikohet ndryshe. Kushtet atmosferike për të bërë matjet dhe testet janë si më poshtë
temperatura e ambientit:15~ 35a "ƒ
Lageshtia relative:45~ 85%
presionin e ajrit: 86~ 106kPa (860~ 1060 mbar)
Nëse ndonjë dyshim dalin në gjyq. Testet do të kryhen në kushtet e mëposhtme.
temperatura e ambientit:20±2℃
Lageshtia relative:60~ 70%
presionin e ajrit: 86~ 106kPa (860~ 1060 mbar)
3.2ndërtimi pamjen dhe dimensionet
3.2.1shfaqje  Switch duhet të kenë përfunduar të mirë, dhe nuk plas ndryshk ose dështimet plating.
3.2.2Ndërtimi dhe dimensionet Referojuni vizatim individuale produktit

3.3. Karakteristikat elektrike

NO.

artikuj

provë kushtet

3.3.1

kontakt rezistencë

The kontakt rezistencë duhet të jetë 50mΩ(Max). 

3.3.2

Izolimi rezistencë

ajo është matur me 500V DC 1minutë duhet jetë 1000MΩ(Min).

3.3.3

jopërçues forcë

AC 1000V,1min.(para durim provë)

 AC 1000V,1min.(pas durim provë)

3.4 mekanik Karakteristikat

artikull

Përshkrim

provë Kushtet

1

operativ forcë

450gf-100gf

2

operativ jetë 

The mekanik jetë të gjithë prej 50 000 ciklet

3

kontakt ndarje

Min. 3.0mm (IEC61058)

3.5qëndrueshmëri

 NO.

artikull

gjendja Test

kriteret

3.5.1

durim

(Sipas

 UL61058)

3A 36VDC
Switch do të jetë
sipas operohet
në sekuencën e mëposhtme
(Test1 ~ test2)

 

tension

aktual

faktor pushtet

shkalla operacion

Numri i operimit

Test1

36VDC

0.3A 

0.75-0.8

6-10

ciklet / min

50ciklet

test2

36VDC

0.3A 

0.75-0.8

6-10

ciklet / min

6000ciklet

prova Voltage(Cut-off aktuale:0.5mA)

3A 36VDC

Switch do të operohet 50,000 cikle në 15-20 ciklet / min.

tensione Test do të zbatohen për 1 min


rezistenca izolimin(artikull 4.2):
50MΩ MIN
prova Voltage:
Terminal dhe terren:1000VAC
Nuk ka ndarje dielektrike do të ndodhë.
karakteristike Operative (artikull 5.1):
Operative të ndryshme karakteristike
brenda ±20% i specifiedvalue .
6000 Rritja ciklet temperature:45℃ MAX;
10,000 Rritja ciklet temperature:55℃ MAX;

Nuk anomalitë do të njihet në pamjen dhe të ndërtimit

3.5.2

durim

(Sipas EN61058-1

/IEC61058-1)

2A 36VDC

Switch do të operohet 50,000 cikle në 15 ~ 20 cikle / min

prova Voltage(Cut-off aktuale:0.5mA)

tensione Test do të zbatohen për 1 min.

rezistenca izolimin(artikull 4.2):
50MΩ MIN
prova Voltage:
Terminal dhe terminal:750VAC
Terminal dhe terren:1500VAC

Nuk ka ndarje dielektrike do të ndodhë.
karakteristike Operative (artikull 5.1):
Operative të ndryshme karakteristike
brenda ±20% i specifiedvalue .
Rritja e temperatures:55℃ MAX
Nuk anomalitë do të njihet në pamjen dhe të ndërtimit


3.6. bashkim
Lidhës aftësia dhe Rezistenca ndaj nxehtësisë shitur sipas IEC 68-2-20


4. vizatim & DIMENSION: