+86-0512-62885849

EN
Të gjitha kategoritë

shtëpi /Lajme

Panasonic Inpected Fabrika jonë

kohë: 2015-01-04

Në 24 Dhjetor, 2004, ministri i Panasonic departamentit të cilësisë kuzhine dhe inxhinierë e tyre erdhën në fabrikën tonë. Ata mbikëqyrur dhe të trajnuar stafin tonë, pastaj dhënë disa metoda të përmirësimit të teknikave. Në lidhje me përmirësimet e reja teknologjike dhe inovacioneve,Ne do të prodhojë çelsin më të mira për klientët.