+86-0512-62885849

EN
Të gjitha kategoritë

shtëpi /Lajme

Simens erdhi për të vizituar fabrikën tonë

kohë: 2015-05-20

Në 18 maj, 2005, Divizioni i Prokurimit SIEMENS International nga seli gjermane inspeted fabrikën tonë. Ata ishin shumë të kënaqur me mjedisin tonë të prodhimit dhe cilësisë. Ne kemi krijuar një marrëdhënie afat-gjatë bashkëpunimi me njëri-tjetrin gjatë këtij vizituar. më në fund, ata morën një foto me CEO dhe inxhinierët tanë.