+86-0512-62885849

EN
Të gjitha kategoritë

shtëpi /Produkte /Slide Switch

SS12F46G6SW -silde kaloni 1P2T

seri:SS12F46G6SW

Detail shpejtë:

lloj: SS12F46G6SW

VLERËSUAR:DC 50V 0.3A

FUNKSIONI:1P2T 

Vërejtje

1. PJESË LISTA:

ITEM

PJESË

MATERIALE

SASI

FINISH

1

KNOB

POM

1

BLACK

2

FRAME

Steel strip

1

ni kromuar

3

RAST

phenolic rrëshirë

1

NATYRORE

4

TERMINAL

BRASS sTRIP

3

Ag kromuar

5

KONTAKT

BRASS sTRIP

1

Ag kromuar

6

SPRING

TEL CELIKU

1

NATYRORE

 

2. PAKETIMI:

2.1

paketim materiale:

Qese plastike
Të dyfishtë-shtresa letër kartoni

EPS

2.2

Paketimi numrin:

1000 copë në qese
4 qese per kuti kartoni e brendshme
3 kartona brendshme per anijeve kuti kartoni

Çdo kuti kartoni anijeve 1200 copë        

2.3

peshë:

bruto Pesha: 700G

Pesha neto: 560g (500pcs)

2.4

madhësi:

X X X X X CM / XCBM

Aplikimet

1.Produktet Digital: Kamera dixhitale, video dixhitale dhe kështu me radhë;   

2.Remote Control: Telekomanda e automobilave produkteve të sigurisë së brendshme;   

3.Produkte Komunikimi: celular, Telefoni automjeteve-montuar, set telefonike, pajisje ndërtimi, PDA dhe kështu me radhë;  
                                             
4.pajisje Homehole: Set televizori, mikrovalë, furnelë elektrike oriz, tifozët elektrike ,frigorifer,rondele;Ajër të kondicionuar dhe kështu me radhë;   
                                                                              
5.Produkte të Sigurimit: Citofon vizuale, monitoruar dhe kështu me radhë;   
                      
6.lodra: lodra elektrike dhe kështu me radhë;   

7.produktet kompjuterike: kamera PC dhe kështu me radhë;   

8.ushtrime Machines: treadmills, masazh kolltuk dhe kështu me radhë;                                                                    

9.pajisje mjekësore: sphygmomanometer, termometër, spital thirrje sistemit dhe kështu me radhë;
      
10.Të tjerët:  lazer stilolaps ,akrep,Wireless miut telekomandë pen,Laser projektimi pen,Faqe turner,penï¼ elektronike> MousePenï¼> projektor dhe kështu me radhë;

11.çelsin që veprojnë në të gjitha llojet e pajisjeve elektronike të tilla si pajisjet audio, zyra pajisje, pajisjet e komunikimit, instrumentet matëse, TV, video regjistruesit,vendos të automobilave, etj.

12.Pajisje shtëpiake, forca elektrike, Telekomunikacionit, makinë metalprerëse, anije, Tekstil, shtypje, makinë minierave,  Instrument Muzikë, etj.

parametrat teknike

1.SPECIFIKIMET detaj:

1.1 operative KARAKTERISTIKAT

NO.

artikuj

kushtet e provës

kriteret

1.1.1

vë në veprim Force

Matja do të bëhet në më të afërt

Pika e komponentit ose në pikën 3mm

Nga maja e actuator(KNOB)

250gf±100gf

1.1.2

Forca terminal

Një ngarkesë statike e (500gf) Karakteristikat do të zbatohet, do të terminal për 15 sec në çdo drejtim

Mekanike dhe karakteristikat elektrike do të jetë i kënaqur pa liri të actuator

1.1.3

Zhvendosjen e aktuatorit (KNOB)

Një ngarkesë statike e 10N(1KGF) do të zbatohet në krye actuator(KNOB) dhe pastaj

Zhvendosja do të maten në drejtim të shigjetës.

Levë do të ketë deformim serioz dhe funksion është normalisht.

1.2 KARAKTERISTIKA TË PËRGJITHSHME 

1.2.1 Aplikacion                Ky specifikim është aplikuar për SS12F Silde Kaloni përdoret për pajisjet elektronike.

1.2.2 Operative varg temperatura     -10℃ + 50℃

1.2.3 kushtet e provës                Përveç nëse specifikohet ndryshe. Kushtet atmosferike për të bërë matjet dhe testet janë si më poshtë  

temperatura e ambientit:                       5~ 35a "ƒ

Lageshtia relative:                           45~ 85%

presionin e ajrit:                                    86~ 106kPa (860~ 1060 mbar)

1.3 ndërtimi pamjen dhe dimensionet

1.3.1 shfaqje                          Switch duhet të kenë përfunduar të mirë, dhe nuk plas ndryshk ose dështimet plating.

1.3.2 Ndërtimi dhe dimensionet  Referojuni vizatim individuale produktit.

1.4. specifikimet elektrike

NO.

artikuj

kushtet e provës

kriteret

1.4.1

rezistenca e kontaktit

Matur në 1kHz rrymë të vogël (100mA ose më pak)

30mΩ MAX

1.4.2

rezistenca izolimin

Aplikoni një tension prej 500V DC për 1 MIN.

Për pjesë në vijim pas së cilës do të bëhen matje.

(1)Midis trupit dhe terminalit.

(2) në mes të terminaleve.

100MΩ MIN

1.4.3

Forca dielektrike

rms AC 500v(50-60Hz) për 1 Udhëtimi min

aktual:0.5mA

(1) në mes të terminaleve.

(2) Midis terminalit individuale dhe kornize.

Pa dëmtimin e pjesëve harkimit ose avari etj

1.5. mjedisi Rezistenca

NO.

artikuj

kushtet e provës

kriteret

1.5.1

të ftohtë

Pas testimit në 0±2℃ për 96 h, kaloni do të lejohet të qëndrojë në temperaturë normale të dhomës dhe kusht lagështisë për 1h, dhe pastaj matja duhet të bëhet brendaorë1 h. Pika e ujit duhet të hiqet.

Nuk do të ketë deformim apo çarje në pjesën e derdhur.

1.5.2

ngrohjes e thatë

Pas testimit në 85±2℃ për 96 h, kaloni do të lejohet të qëndrojë në temperaturë normale të dhomës dhe kusht lagështisë për 1h, dhe pastaj matja duhet të bëhet brendaorë1 h.

1.5.3

ngrohjes Damp

Pas testimit në 40±2℃ dhe 90-95% RH për 96 h, kaloni do të lejohet të qëndrojë në temperaturë normale të dhomës dhe kusht lagështisë për 1h, dhe pastaj matja duhet të bëhet brenda 1orëh. Pika e ujit duhet të hiqet.

1.5.4

ndryshimi i

temperaturë

pas 5 cikle të kushteve të mëposhtme kaloni do të lejohet të qëndrojë në temperaturë normale të dhomës dhe kusht lagështisë për 1h, dhe pastaj matja duhet të bëhet brenda 1 orë. Pika e ujit duhet të hiqet.

1.6. Saldim KARAKTERISTIKAT

 

1.6.1

 

Lidhës të testuar aftësinë

Krye të terminaleve do të zhytur 2mm në banjë lidhës të 230±5℃ për 3±0.5 sekonda.

Zona e bashkim duhet të jetë mbi

75%

 

1.6.2

 

Rezistenca për bashkim

testi Heat

 

Metoda bashkim hekur:

temperature bit 350±10℃

Koha Aplikimi i kolitir 3±0.5 sec presion megjithatë tepërt nuk do të zbatohet për terminalin.

         

1.7.  durim

NO.

artikull

gjendja Test

kriteret

 

1.7.1

testi Life

pa ngarkesë :

Një actuator do të jetë subjekt 10,000 ciklet me një shpejtësi prej 15 në 18 ciklet për 1 min.

rezistenca e kontaktit

200mΩ MAX

rezistenca izolimin

50 mΩ MIN

Përballojë 500VAC tensionit, AC 500V, 1 minute.AC 500V 1 forca Operative±30% vlera fillestare. Pa dëmtimin e pjesëve harkimit ose avari etj.

2. vizatim & DIMENSION:

3. CIRCUIT & DIAGRAMË: