+86-0512-62885849

EN
Të gjitha kategoritë

shtëpi /Produkte /dip Switch /DTS

SW50-DTS-EMR-06 6Kodi Pins Switch DIP Switch Piano Push Switch

seri:SW10-DS-06

Detail shpejtë:

SPECIFIKIMET detaj:

lloj: SW50-DTS-EMR-06

mënyrës së përdorimit: DIP Switch

në përputhje me: â-IP40  □ IP65  □ IP67  □ IP68

vlerësim: 24DC 25mA

Vërejtje

PJESË LISTA: 


NO

NAME

Qty

MATERIAL

1

mbulesë

1

High-temp. Termoplastik PA 9T UL94V-0

2

kontakt

*

bakër

3

actuator

*

Termoplastik LPK UL 94V-0

4

Terminal

6

tunxh

5

bazë

1

High-temp. Termoplastik PA 9T UL94V-0

6

shirit

1

Kapton

Aplikimet

1.Produktet Digital: Kamera dixhitale, video dixhitale dhe kështu me radhë;   

2.Remote Control: Telekomanda e automobilave produkteve të sigurisë së brendshme;   

3.Produkte Komunikimi: celular, Telefoni automjeteve-montuar, set telefonike, pajisje ndërtimi, PDA dhe kështu me radhë;  
                                             
4.pajisje Homehole: Set televizori, mikrovalë, furnelë elektrike oriz, tifozët elektrike ,frigorifer,rondele;Ajër të kondicionuar dhe kështu me radhë;   
                                                                              
5.Produkte të Sigurimit: Citofon vizuale, monitoruar dhe kështu me radhë;   
                      
6.lodra: lodra elektrike dhe kështu me radhë;   

7.produktet kompjuterike: kamera PC dhe kështu me radhë;   

8.ushtrime Machines: treadmills, masazh kolltuk dhe kështu me radhë;                                                                    

9.pajisje mjekësore: sphygmomanometer, termometër, spital thirrje sistemit dhe kështu me radhë;
      
10.Të tjerët:  lazer stilolaps ,akrep,Wireless miut telekomandë pen,Laser projektimi pen,Faqe turner,penï¼ elektronike> MousePenï¼> projektor dhe kështu me radhë;

11.çelsin që veprojnë në të gjitha llojet e pajisjeve elektronike të tilla si pajisjet audio, zyra pajisje, pajisjet e komunikimit, instrumentet matëse, TV, video regjistruesit,vendos të automobilave, etj.

12.Pajisje shtëpiake, forca elektrike, Telekomunikacionit, makinë metalprerëse, anije, Tekstil, shtypje, makinë minierave,  Instrument Muzikë, etj.

parametrat teknike

1.1  karakteristikë e përgjithshme: 

1.1.1 Aplikacion   Ky specifikim është aplikuar për DIP Switch përdoret për pajisje elektronike.

1.1.2 Operative varg temperatura        -20℃ + 85℃

1.1.3 kushtet e provës                        

po të mos tjetër :i caktuar. Kushtet atmosferike për të bërë matjet dhe testet janë si më poshtë:

temperatura e ambientit: 5~ 35a "ƒ

Lageshtia relative:  45~ 85%

presionin e ajrit:  86~ 106kPa (860~ 1060 mbar)

Nëse ndonjë dyshim dalin në gjyq. Testet do të kryhen në kushtet e mëposhtme.

temperatura e ambientit:  20±2℃

Lageshtia relative: 60~ 70%

presionin e ajrit: 86~ 106kPa (860~ 1060 mbar)

 

1.2 ndërtimi pamjen dhe dimension: 

1.2.1 shfaqje       

      Switch duhet të kenë përfunduar të mirë, dhe nuk plas ndryshk ose dështimet plating.

1.2.2 Ndërtimi dhe dimensionet    

     Referojuni vizatim individuale produktit.

1.3. DHËNAT ELEKTRIKE 

ITEM

PËRSHKRIM

Kushtet e provës

KËRKESAT

1.3.1

Kontakt Rezistenca

1)      Të matet në mes të dy terminaleve të lidhura me secilën shtyllë switch.

2)      Matjet do të bëhen me një 1kHz do rezistenca e kontaktit aktuale metër.

100mΩ MAX. (fillestar)

1.3.2

Rezistenca izolim

500V DC, 1 minutë ± 5 sec.

100MΩ MIN

1.3.3

Dielektrike përballojë-ing Voltage

500V AC (50Hz ose 60 Hz) do të zbatohen në mes të gjitha terminalet e ngjitur dhe midis terminali dhe kornizës për 1 minutë.

Nuk do të ketë ndarje apo flashover.

1.3.4

vëllim

1MHz±10kHz

5 PF Max

1.3.5

Operacioni Force

Aplikuar në drejtim të funksionimit.

ON→OFF

OFF→ON

 

 

1000gf  Max

(9.8N  Max)

1.4. MJEDISI REZISTENCA:

ITEM

PËRSHKRIM

Kushtet e provës

KËRKESAT

1.4.1

Rezistencë të ulët Temperatura

Pas testin e përcaktuara më poshtë kampionit do të lihet në temperatura dhe lagështia kushte normale për një orë para se matjet janë bërë :

1)temperaturë : -40±3℃

2)kohë: 96 orë

1)Siç tregohet në pikën 2.3.1-2.3.5

2)Kontakt Rezistenca:

100mΩ max.

1.4.2

Rezistencë të lartë temperaturë

Pas testin e përcaktuara më poshtë kampionit do të lihet në temperatura dhe lagështia kushte normale për një orë para se matjet janë bërë :

1)    temperaturë : 85±2℃

2)    kohë: 96 orë

1.4.4

rezistenca Lagështia

Pas testin e përcaktuara më poshtë kampionit do të lihet në temperatura dhe lagështia kushte normale për një orë para se matjet janë bërë :

1) temperaturë : 40℃±2℃

2) Lageshtia relative :90~ 95%

3) kohë: 96 orë

1)Siç tregohet në pikën 2.3.3-2.3.5

2)Kontakt Rezistenca:

100mΩ max.

3)Rezistenca izolim:

1.5. KUSHTET bashkim:

■ kusht për bashkim –EM(R) seri 

 

■ Gjendje lartpërmendur është temperatura në Cu varaku e sipërfaqes P.C.B. Ka raste kur temperatura bordit në masë të madhe ndryshon nga temperatura e sipërfaqes së Kaloni në varësi të materialit të bordit, madhësi, trashësia, etj. Kujdes, prandaj, duhet të përdoret për të mos lejuar temperatura e sipërfaqes të kaluar për të tejkalojnë 260 ℃.

■ bashkim manuale

Temperatura bashkim

Max.350 ℃

Vazhdueshëm bashkim Koha

Max. 5 sekonda

■ paraprake në trajtimin

1. Kujdes duhet të ushtrohet në mënyrë që fluksi nga pjesa e sipërme e bordit qark të shtypura nuk i përmbahet kaloni.

2. Mos e pastroni trupin kaloni, përveç me shirit mbyllur të lartë tip, të cilat vetëm mund të llak e pastrimit metodë nga maja e s / w.

3. Ju lutem sigurohuni që nuk ka fluksit u ngrit mbi sipërfaqen e PCB

1.6. qëndrueshmëri:

1.6.1

Operacioni Life

Matjet do të bëhen pas set testi radhë poshtë:

1) 25mA, 24VDC load resistive

2) Shkalla e Operacionit: 15~ 20 cikle / minutë

3) Cikli i Operacionit: 2000 ciklet.

1)Siç tregojnë në pikën 2.3.2-2.3.3

2)Kontakt Rezistenca: 500mΩmax.

(final pas testit)

1.6.2

Stop Forca

 Një ngarkesë statike e 1kgf është aplikuar në drejtimin operativ dhe duke tërhequr drejtim operuar për një periudhë prej 15 sekonda.

Nuk do të ketë asnjë shenjë të dëmtimit mekanikisht.

 

1.6.3

dridhje

Do të vibrated në përputhje me Metoda 201a e MIL-STD-202F

1) frekuencë: 10-55-10 Hz 1 min / cikël.

2) drejtim: 3 drejtimet vertikale duke përfshirë drejtimin e operacionit.

3) Test Koha: 2 orë secilin drejtim.

 

 

Siç tregohet në pikën 2.3.1-2.3.5

2. vizatim & DIMENSION:

A = 15.14; B = 12.7

3. PAKETIMI: 

3.1

paketim materiale:

pjatë Strip
Të dyfishtë-shtresa letër kartoni

3.2

Paketimi numrin:

900 copë në pjatë
3 pjatë per anijeve kuti kartoni
Çdo kuti kartoni anijeve 2700 copë

3.3

peshë:

bruto Pesha:    kg

Pesha neto:      kg