+86-0512-62885849

EN
Të gjitha kategoritë

shtëpi /Lajme

SWITECH Prodhuar AV6-D3M To Replace Omron D3M dhe Panasonic AV6

kohë: 2014-01-04

SWITECH bashkëpunuar me Fujitsu - General që është me ajër të kondicionuar Japanese prodhues, zhvilluar një lloj i ri i subminiature jashtë kaloni mikro.

Kjo seri mund saktësisht të konfirmuar madhësinë dhe vrima pozitën e Panasonic elektrike AV6 Matsushita,dhe ka përfunduar e prodhimit dhe do të dorëzohet në 2013. Ajo qëndron për përparim në lidhje me industrinë e ajrit kondicionuar Njësitë Electronic SC Qendrore,të cilat gjithashtu mund të blihen në lokale për të shkurtuar kohën e dorëzimit,të ulur kostot dhe për të zvogëluar rezervat.

Në përfundim,Ky i ri produkt mund të ndihmojë me ajër të kondicionuar prodhon me kosto të prerë më shumë se 30%.