+86-0512-62885849

EN
Të gjitha kategoritë

shtëpi /Produkte /prekshëm Switch /Illuminated Tact ndërprerës

  • /img / ts2i-072c-g-72mm-lartësi-jeshile-ndriçuar-takt-ndërprerës-me-udhëhequr.jpg

TS2I-072Lartësia C-G 7.2mm gjelbër ndriçuar Tact ndërprerës me LED

seri:TS2I

Detail shpejtë:

lloj:TS2A-072C-G
mënyrës së përdorimit: takt Action
konfiguracion: Instrumenti me ndjenjë reagime
Forma terminal: lloj tipi PCB SMT (□ bishtalec ■ NO bishtalec)
rritje: bashkim
mbrojtje: Në përputhje me ■ IP40   □ IP65   □ IP67   □ IP68

  • Vërejtje
  • Aplikimet
  • parametrat teknike
Vërejtje

PJESË LISTA:

NO.  

NO.

EMRI

MATERIAL

1

1

TERMINAL

tunxh argjend plating

2

1

RAST

PA66-G30 e zezë

3

1

KONTAKT

SUS301 kontakt anë argjend plating

4

1

RRJEDH

PA66-G30 e bardhë

5

1

LED

hendek e bardhë

kthyer plastik duhet nuk tejkaloj 20%.

Aplikimet

konsumator produktet
komunikim pajisje

gjerësisht i përdorur në shtëpi aplikim, elektronik pajisje, automatik makinë, 
komunikim pajisje, makinë elektron, aparat dhe instrument, elektrik lëvizje mjet etj.

parametrat teknike

2.1 i përgjithshëm
2.1.1 Aplikacion  Ky specifikim është aplikuar për TACT Kaloni përdorur për elektronik  pajisje.
2.1.2 Error 403 (Forbidden)!!1

403. That’s an error.

Your client does not have permission to get URL /translate_a/t?client=te&v=1.0&tl=sq&sl=en&tk=958176.568656 from this server. That’s all we know.
2.1.3 temperatura Storage  -30 Error 403 (Forbidden)!!1

403. That’s an error.

Your client does not have permission to get URL /translate_a/t?client=te&v=1.0&tl=sq&sl=en&tk=623136.1028496 from this server. That’s all we know.      
2.1.4 kushtet e provës         
temperatura e ambientit 5 deri 35 ℃
lagështia relative 45 ~ 85%
presionin e ajrit 86 ~ 106kPa (860~ 1060 mbar)
Nëse ndonjë dyshim dalin nga gjykimi, Testet do të kryhen në kushtet e mëposhtme.
temperatura e ambientit: 20±2℃
lagështia relative 60 ~ 70%
presionin e ajrit 86 ~ 106kPa (860~ 1060 mbar)
2.2 ndërtimi pamjen dhe dimensionet
2.2.1 Shfaqja Switch duhet të kenë përfunduar të mirë, dhe nuk plas ndryshk ose dështimet plating.
2.2.2 Ndërtimi dhe dimensionet   Referojuni vizatim individuale produktit.

2.3. DHËNAT ELEKTRIKE

NO.

artikuj

provë kushtet

Kërkesat

2.3.1

kontakt
rezistencë

do të të jetë matur në 10mA 5VDC nga
tension rënie metodë pas disa

operacionet pa ngarkesë.

i aplikuar pozitë: Ndërmjet terminal dhe terminal

50mΩ MAX

2.3.2

Izolimi
rezistencë

provë tension:100VDC, matur pas 1 min ±5s

i aplikuar pozitë: 1)Ndërmjet terminal dhe terminal 

2)Ndërmjet terminal dhe terren

100MΩ MIN

2.3.3

jopërçues
tension provë

në vazhdim provë tensionet do të të jetë i aplikuar për 1 min.

(Prerje  aktual:0.5mA)

1)Ndërmjet terminal dhe terminal :250VAC (50~ 60Hz)

jo jopërçues Thyej

do të ndodh.

2.3.4

kontakt fryrje

lehtë i mrekullueshëm the qendër of tëe rrjedhin
at një normë hasur inënbsp;normal përdorim

(3 në 4 kohët për i dytë), dhe fryrje
do të të jetë testuar në "ON" dhe "OFF" 

ON-5msec.max

OFF-8msec.maks

 

2.4. MJEDISI REZISTENCA:

NO.

artikuj

provë kushtet

Kërkesat

2.4.1

rezistencë në

ulët temperaturë

në vazhdim the provë i vendosur përpara tështë the
mostër do të të jetë majtas në normal temperaturë

dhe lagështi kushtet për 1 h para
matjet janë i bërë:

1)temperaturë:-30±2℃

2)kohë: 96orë

kontakt rezistencë: 

200mΩ MAX

Izolimi rezistencë:

50MΩ MIN

tension provë:

jo jopërçues
Thyej do të ndodh.

operativ karakteristikë shumëllojshmëri

brenda ±10% të i caktuar vlerë.

2.4.2

nxehtësi rezistencë

në vazhdim the provë i vendosur përpara tështë the
mostër do të të jetë majtas në normal temperaturë

dhe lagështi kushtet për 1orë para
matjet janë i bërë:

1)temperaturë:-80±2℃

2)kohë: 96orë

2.4.3

lagështi
rezistencë

në vazhdim the provë i vendosur përpara tështë the
mostër do të të jetë majtas në normal temperaturë

dhe lagështi kushtet për 1orë para
matjet janë i bërë:

1)temperaturë: 60±2℃

2)i afërm lagështi: 90 në 95%

3)kohë:96orë

2.4.4

ndryshim të

temperaturë

pas 5 ciklet of në vazhdim kushtet, ttë
mostër do të të jetë i lejuar në qëndrim nën

normal temperaturë dhe lagështi kushtet
për 1orë dhe matjet do të të jetë

i bërë. gjatë të provë Waterdrops do të të jetë hequr.

 

Temperatura / â "ƒ

Koha / orë

1 cikël

-10±2

2

-10~ 65

1

65±2

2

65~ -10

1

 

 2.4.5

Sulfur

rezistencë

në vazhdim the provë i vendosur përpara tështë the
mostër do të të jetë majtas në normal temperaturë

dhe lagështi kushtet për 1orë para
matjet janë i bërë:

1)H2S gaz përqendrimet: 3ppm±1ppm;

2)kohë:8orë;3)temperaturë: 40±2℃(90~ 95% RH)

2.4.6

Kripë mjegull

The ndryshim do të të jetë kontrolluar pas në vazhdim provë:

1)temperaturë: 35℃±2℃

2)Kripë zgjidhje : 5±1%(të ngurta nga masë)

3)kohë: 8±1 orë

pas provë, depozitave kripë do të hiqet nga ujë të rrjedhshëm.

jo jashtëzakonshme gërryerje do të

të njihet në metal pjesë.

2.5. Saldim PERFORMANCE

2.5.1

solderability

ndryshim provë nën i tillë kushtet dhe inspektoj pas.

1)variabël temperaturë varg :245±5℃;

2)rënie e horizontit Koha: 2±0.5s;

Përveç për të
buzë, të shtresë

duhet mbulesë një
minimum 90%

2.5.2

rezistencë
ha bashkim

The ndryshim do të të jetë inspektoj nën i tillë kushtet poshtë

gjykim masë

temperaturë(℃)

kohë(s)

vend i caktuar saldim metodë

260±5

5±1

bashkim metodë

350±5

3±0.5

 

atje do të të jetë
jo shenjë të dëm

mekanikisht
dhe elektrikisht.

2.6. qëndrueshmëri

 

2.6.1

operacion jetë

matje do të të jetë i bërë në vazhdim të provë i vendosur përpara poshtë:

DC 12V, 50 mA rezistencë ngarkesë;

normë të operacion:40-60 herë / min;

operativ forcë:320~350gf

mesatare faji-free jetë: 100,000 ciklet

kontakt rezistencë:

≤200mΩ

kontakt fryrje:

≤10Znj

operativ forcë:

fillestar vlerë±30%

 

2.6.2

dridhje

matje do të të jetë i bërë në vazhdim të provë i vendosur përpara poshtë:

1) dridhje frekuencë varg: 10Hz to 55Hz në 1Hzz;

2) amplitudë: 1.5mm; 

3) Direction të dridhje: tre reciprokisht pingul directdrejtim

duke përfshirë the drejtim oftëbsp;rrjedhin Udhëtim

4) kohëzgjatje: çdo 2orë.

2.6.3

operacion
forcë

The ndryshim është vendosur pingul në the drejtim of thtëbsp;operacion,

gradualisht forcë në Celës më i lartë qendër të ndryshim, masë maksimal

intensiteti kur ajo kryer i nevojshëm.

260±50gf

2.6.4

mbi Udhëtim

ndryshim në të vertikale operativ orientim vendosje, me një forcë

i barabartë to 2 kohët sipas to the i pandryshueshëm ngarkesë nëapltëar on the ndryshim

buton the top qendër, masë ttënbsp;tmë i lartënbsp;lëviz distancë

0.25±0.10mm

2.6.5

kthimi forcë

The mostër switch është instaluar i tillë që the drejtim ofndryshim;switch

operacion është vertikale dhe upon dëshpëruar të rrjedhin in i saj qendnër to

the e tërë Udhëtim distancë, the forcë otëbsp;the rrjedhin to kthimi në i saj

falas pozitë do të të jetë matur.

50gf.min.

2.6.6

Ndaluar forcë

vendosje the switch i tillë që the drejtim tëf ndryshimh operacion është

vertikale, dhe atëherë një i pandryshueshëm ngarkesë of 30N do të të jetë i aplikuar&nbtënë the 

drejtim of rrjedhin operacion për një peritëhë of 1 min.

atje do të të jetë
jo shenjë të dëm

mekanikisht
dhe elektrikisht.

2.6.7

Rrjedhin forcë

vendosje the switch i tillë që the drejtim tëf ndryshimh operacion është

vertikale, dhe atëherë të maksimal forcë në përballoj një tërheq i aplikuar

e kundërt në the drejtim oftëbsp;rrjedhin operacion do të të jetë matur.

10N.min.

3.vizatim & DIMENSIONI:

Na kontaktoni