+86-0512-62885849

EN
Të gjitha kategoritë

shtëpi /Produkte /prekshëm Switch /Illuminated Tact ndërprerës

  • /img / ts12i-072c-u-12x12mm-ndriçuar-blue-udhëhequr-takt-switch-me-rohs.jpg

TS12I-072C-U 12x12mm Illuminated Blue LED Tact ndërprerës me RoHS

seri:TS2I

Detail shpejtë:

lloj:TS12A-072C-U
mënyrës së përdorimit: takt Action
konfiguracion: Instrumenti me ndjenjë reagime
Forma terminal: lloj tipi PCB SMT (□ bishtalec ■ NO bishtalec)
rritje: bashkim
mbrojtje: Në përputhje me ■ IP40   □ IP65   □ IP67   □ IP68

  • Vërejtje
  • Aplikimet
  • parametrat teknike
Vërejtje

PJESË LISTA:

NO.  

NO.

NAME

MATERIAL

1

1

TERMINAL

tunxh argjend plating

2

1

RAST

PA66 E Zezë

3

1

KONTAKT

AgCu kontakt plating side argjendi

4

1

STEM

PC Zi

5

1

LED

H62Y

kthyer plastik duhet nuk tejkaloj 20%.

Aplikimet

konsumator produktet
komunikim pajisje

gjerësisht i përdorur në shtëpi aplikim, elektronik pajisje, automatik makinë, 
komunikim pajisje, makinë elektron, aparat dhe instrument, elektrik lëvizje mjet etj.

parametrat teknike

2.1 i përgjithshëm
2.1.1 Aplikacion  Ky specifikim është aplikuar për TACT Kaloni përdorur për elektronik  pajisje.
2.1.2 Error 403 (Forbidden)!!1

403. That’s an error.

Your client does not have permission to get URL /translate_a/t?client=te&v=1.0&tl=sq&sl=en&tk=661239.795975 from this server. That’s all we know.
2.1.3 temperatura Storage  -25 Error 403 (Forbidden)!!1

403. That’s an error.

Your client does not have permission to get URL /translate_a/t?client=te&v=1.0&tl=sq&sl=en&tk=895735.760135 from this server. That’s all we know.      
2.1.4 kushtet e provës         
temperatura e ambientit 5 deri 35 ℃
lagështia relative 45 ~ 85%
presionin e ajrit 86 ~ 106kPa (860~ 1060 mbar)
Nëse ndonjë dyshim dalin nga gjykimi, Testet do të kryhen në kushtet e mëposhtme.
temperatura e ambientit: 20±2℃
lagështia relative 60 ~ 70%
presionin e ajrit 86 ~ 106kPa (860~ 1060 mbar)
2.2 ndërtimi pamjen dhe dimensionet
2.2.1 Shfaqja Switch duhet të kenë përfunduar të mirë, dhe nuk plas ndryshk ose dështimet plating.
2.2.2 Ndërtimi dhe dimensionet   Referojuni vizatim individuale produktit.

2.3. DHËNAT ELEKTRIKE

NO.

artikuj

provë kushtet

Kërkesat

2.3.1

kontakt
rezistencë

do të të jetë matur në 10mA 5VDC nga
tension rënie metodë pas disa

operacionet pa ngarkesë.

i aplikuar pozitë: Ndërmjet terminal dhe terminal

50mΩ MAX

2.3.2

Izolimi
rezistencë

provë tension:100VDC, matur pas 1 min ±5s

i aplikuar pozitë: 1)Ndërmjet terminal dhe terminal 

2)Ndërmjet terminal dhe terren

100MΩ MIN

2.3.3

jopërçues
tension provë

në vazhdim provë tensionet do të të jetë i aplikuar për 1 min.

(Cut-off  aktual:0.5mA)

1)Ndërmjet terminal dhe terminal :250VAC (50~ 60Hz)

jo jopërçues Thyej

do të ndodh.

2.3.4

kontakt fryrje

lehtë i mrekullueshëm the qendër të the rrjedhin
at një normë hasur inënbsp;normal përdorim

(3 në 4 kohët për i dytë), dhe fryrje
do të të jetë testuar në "ON" dhe "OFF" 

ON-5msec.max

OFF-8msec.max

 

2.4. MJEDISI REZISTENCA:

NO.

artikuj

provë kushtet

Kërkesat

2.4.1

rezistencë në

ulët temperaturë

në vazhdim the provë i vendosur përpara poshtë the
mostër do të të jetë majtas në normal temperaturë

dhe lagështi kushtet për 1 h. para
matjet janë i bërë:

1)temperaturë:-25±2℃

2)kohë: 16orë

kontakt rezistencë: 

200mΩ MAX

Izolimi rezistencë:

50MΩ MIN

tension provë:

jo jopërçues
Thyej do të ndodh.

operativ karakteristikë shumëllojshmëri

brenda ±10% të i caktuar vlerë.

2.4.2

nxehtësi rezistencë

në vazhdim the provë i vendosur përpara poshtë the
mostër do të të jetë majtas në normal temperaturë

dhe lagështi kushtet për 1orë para
matjet janë i bërë:

1)temperaturë:70±2℃

2)kohë: 72orë

2.4.3

lagështi
rezistencë

në vazhdim the provë i vendosur përpara poshtë the
mostër do të të jetë majtas në normal temperaturë

dhe lagështi kushtet për 1orë para
matjet janë i bërë:

1)temperaturë: 60±2℃

2)i afërm lagështi: 90 në 95%

3)kohë:96orë

2.4.4

ndryshim të

temperaturë

pas 5 ciklet të në vazhdim kushtet, the
mostër do të të jetë i lejuar në qëndrim nën

normal temperaturë dhe lagështi kushtet
për 1orë dhe matjet do të të jetë

i bërë. gjatë the provë Waterdrops do të të jetë hequr.

 

Temperatura / â "ƒ

Koha / orë

1 cikël

-10±2

2

-10~ 65

1

65±2

2

65~ -10

1

 

 2.4.5

Sulfuration

rezistencë

në vazhdim the provë i vendosur përpara poshtë the
mostër do të të jetë majtas në normal temperaturë

dhe lagështi kushtet për 1orë para
matjet janë i bërë:

1)H2S gaz përqendrimet: 3ppm±1ppm;

2)kohë:48orë;3)temperaturë: 40±2℃(90~ 95% RH)

2.4.6

Kripë mjegull

The ndryshim do të të jetë kontrolluar pas në vazhdim provë:

1)temperaturë: 35℃±2℃

2)Kripë zgjidhje : 5±1%(solids nga masë)

3)kohë: 4±1 orë

pas provë, depozitave kripë do të hiqet nga ujë të rrjedhshëm.

jo jashtëzakonshme gërryerje do të

të njihet në metal pjesë.

2.5. Saldim PERFORMANCE

2.5.1

solderability

ndryshim provë nën i tillë kushtet dhe inspektoj pas.

1)variabël temperaturë varg :245±5℃;

2)rënie e horizontit Koha: 2±0.5s;

Përveç për the
buzë, the shtresë

duhet mbulesë një
minimum 90%

2.5.2

rezistencë
ha bashkim

The ndryshim do të të jetë inspektoj nën i tillë kushtet poshtë

gjykim masë

temperaturë(℃)

kohë(s)

vend i caktuar saldim metodë

260±5

5±1

bashkim metodë

350±5

3±0.5

 

atje do të të jetë
jo shenjë të dëm

mekanikisht
dhe elektrikisht.

2.6. qëndrueshmëri

 

2.6.1

operacion jetë

matje do të të jetë i bërë në vazhdim the provë i vendosur përpara poshtë:

DC 12V, 50 mA rezistencë ngarkesë;

normë të operacion:120 herë / min;

operativ forcë:320~350gf

mesatare faji-free jetë: 100,000 ciklet

kontakt rezistencë:

≤200mΩ

kontakt fryrje:

≤10Znj

operativ forcë:

fillestar vlerë±30%

 

2.6.2

dridhje

matje do të të jetë i bërë në vazhdim the provë i vendosur përpara poshtë:

1) dridhje frekuencë varg: 10Hz to 55Hz në 1Hzz;

2) amplitudë: 1.5mm; 

3) Direction të dridhje: tre reciprokisht pingul directdrejtim

duke përfshirë the drejtim të rrjedhin Udhëtim

4) kohëzgjatje: çdo 2orë.

2.6.3

operacion
forcë

The ndryshim është vendosur pingul në the drejtim të the operacion,

gradualisht forcë në Celës më i lartë qendër të ndryshim, masë maksimal

intensiteti kur ajo kryer i nevojshëm.

260±50gf

2.6.4

mbi Udhëtim

ndryshim në the vertikale operativ orientim vendosje, me një forcë

i barabartë to 2 kohët sipas to the i pandryshueshëm ngarkesë nëaplikuar on the ndryshim

buton the top qendër, masë the tmë i lartënbsp;lëviz distancë

0.3±0.10mm

2.6.5

kthimi forcë

The mostër switch është instaluar i tillë që the drejtim tndryshim;switch

operacion është vertikale dhe upon dëshpëruar the rrjedhin in i saj qendnër to

the e tërë Udhëtim distancë, the forcë të the rrjedhin to kthimi në i saj

falas pozitë do të të jetë matur.

100gf.min.

2.6.6

Stop forcë

vendosje the switch i tillë që the drejtim të&nbsndryshimch operacion është

vertikale, dhe atëherë një i pandryshueshëm ngarkesë të 30N do të të jetë i aplikuar në the 

drejtim of rrjedhin operacion për një peritëhë of 1 min.

atje do të të jetë
jo shenjë të dëm

mekanikisht
dhe elektrikisht.

2.6.7

Stem forcë

vendosje the switch i tillë që the drejtim të&nbsndryshimch operacion është

vertikale, dhe atëherë the maksimal forcë në përballoj një tërheq i aplikuar

e kundërt në the drejtim të rrjedhin operacion do të të jetë matur.

20N.min.

3.vizatim & DIMENSION:

Na kontaktoni