+86-0512-62885849

EN
Të gjitha kategoritë

shtëpi /Lajme

Whirlpool Inspet në fabrikën tonë

kohë: 2014-04-02

Në 2 prill, 2004,QA dhe QE e Whirlpool inspet të fabrikës Suzhou me stafin e tyre përfaqësues të fabrikës.